MERSİN / TOROSLAR - Şehit İbrahim Gır Ortaokulu

Şehit İbrahim Gır Ortaokulu

YALINAYAK MAH. 102214 SK. NO 5 TOROSLAR / MERSİN
Vizyon
Şehit İbrahim Gır Ortaokulu olarak vizyonumuz, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, değişime açık ve değişime yön verebilen, yaratıcı, lider olabilen, evrensel ahlaki ve insani değerleri yücelten, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, hem bilimsel hem sosyal yönde gelişmiş örnek, saygın, güvenilir, aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Şehit İbrahim Gır Ortaokulu olarak misyonumuz çağdaş bir dünya görüşüne sahip insan yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmak, okulumuzda, sosyal becerilerle donanmış ve etkin iletişim kurabilen, kendini iyi ifade edebilen, özgüvene sahip, grup çalışmalarına yatkın, topluma karşı sorumluluklarının bilincinde olan, Türkçeyi doğru, güzel ve etkili bir şekilde kullanan, bireyler yetiştirmek ve okulumuz çevresiyle bütünleşmiş bir kurum haline getirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
SABAH DERS BAŞLAMA: 07.00 BİTİŞ: 12.40 ÖĞLEN DERS BAŞLAMA: 13.00 BİTİŞ :18.40
Klima
Toplu taşıma araçları.
Var
Yalınayak Mahallesi 102214 Sokak No:5 TOROSLAR/MERSİN
6 km
Sportif Etkinlikler
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Kız Hentbol Takımımız Mersin il birincisi olmuştur.
Proje Çalışmaları
Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılımda 2, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 2 adet eTwinning Ulusal Kalite Etiketi almıştır.